Поредното дерби (четвърто тази пролет) между "Левски" и ЦСКА-София е днес от 18:30 часа на стадион "Васил Левски". Този път двата съперника излизат в полуфинален реванш за Купата на България, "сините" имат аванс от 2:0 от първата среща.

"Левски" е домакин. Треньорът Делио Роси не може да използва контузения срещу "Верея" Милош Цветкович, но останалите му основни футболисти са на линия.

ЦСКА-София обяви, че острието Кирил Десподов е възстановен от травмата в мача с "Лудогорец", но не е ясно дали играчът ще излезе като титуляр. 

Който отпадне, това ще означава сезон без отличие, тъй като "Лудогорец" е почти сигурен шампион. С една дума - провал. А крайният победител ще спори на финала срещу "Славия" - снощи "белите" елиминираха "Ботев" (Пловдив) след дузпи.

Ако ще ходите мач, тръгнете към стадиона по-рано. Днес полицията ще проверява по-обстойно зрителите заради инцидента с ранената от бомбичка служителка на жандармерията миналата сряда. Предполага се, че влизането на трибуните ще отнеме по-дълго време от необходимото.

Също така избягвайте района около стадион "Васил Левски" с кола в часовете преди, по време и малко след срещата.

На националния стадион са поставени нови камери, които обхващат всички трибуни и с които нарушителите се ловят по-лесно. Поне това обяви управата на съоръжението.