Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Годеникът на Юлия Скрипал, която заедно с баща си беше отровена на 4 март в Солсбъри, е свързан с руските тайни служби, пише британският вестник The Times.

Според изданието Степан Викеев, на 30 години, се укрива след нападението срещу семейство Скрипал, съобщава агенция "Фокус". Той не отговаря на обажданията на Юлия Скрипал, която се опитва да се свърже с него след изписването й от болницата, и е изтрил всички свои акаунти в социалните мрежи.

За него се предполага, че работи в Института за съвременни проблеми в сигурността - базирана в Москва организация, за която се предполага, че е свързана с руските тайни служби. Институтът се оглавява от майка му, която през 2008 година е наградена за заслуги към руската държава. Според изданието тя не одобрявала връзката им, но често гостувала в апартамента им в Москва.

Съсед казал за вестник „Московский комсомолец“, че те винаги старателно заключвали вратата на стълбището, като че ли се страхували от нещо.

Коментари

"Бил агент на руските спецслужби" е

поредният фейк нюз от уважаемото издание. В писаното няма нито един факт, който да оправдава подобно заключение, освен изсмуканото от пръстите "твърди се, че нещо си било близко до службите". А черешка на тортата е това, че си "заключвала вратата". Британските контрадезинформатори се чудят какво да измислят вече.
 's picture

Бобо

аморалния ватник

Перко нямаш ли умора бе , нали щеше да копаш в Белене .... от копане казват маймуните станали хора , не зная дали се отнася за ватниците , но опитай , на север копат от хиляда години и все са назад в развитието си ....
 's picture

smarf

ДДТ

А руските проститутки в България се чудят каква лъжа да пласират и какво оправдания да измислят. Черешката не е на тортата, а има цяла хлебарка в супата на руска ви майна.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.