Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Голямото чакане продължава – последният сезон на Игра на тронове няма да достигне до телевизионните ни приемници преди следващата пролет. Но когато се случи, със сигурност ще си заслужава. Поредното доказателство дойде от новината, че HBO са заснели най-масовата, дълга и кървава батална сцена в цялата телевизионна сага, по-мащабна дори от легендарния епизод Битката на копелетата. А заснемането на сцената е отнело почти... два месеца, пише Дали.

И макар чистото снимачно време за не означава, че битката в сезон 8 ще е по-грандиозна от споменатата, фактът, че заснемането й е отнело "55 поредни денонощия" кара феновете да очакват нещо наистина епично.

Асистент-режисьорът на сериала Джонатън Куинлън сподели снимка-послание в социалните мрежи, чрез която продуцентите искат да благодарят на екипа за неуморната работа около въпросния епизод.

"Това е за Нощните дракони. Заради това, че издържаха 55 поредни нощи. Че издържаха на студа, снега, дъжда, калта, овчите изпражнения в Туум и ветровете на Магъраморн.

Когато десетки милиони по света изгледат този епизод след една година, няма да имат представа колко усилия сте положили. Няма да им пука колко уморени сте били и колко трудно е било да работите при тези смразяващи температури.

Ще разберат единствено, че гледат нещо, което не е правено досега. И това е заради вас. Благодарим ви", пише в емоциалалното изявление на продуцентите.

 

 

А щом нещата са толкова напечени само в един епизод, какво ли да очакваме от целия сезон?

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.