Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В държавата на имитациите самата морална чистоплътност Антон Тодоров и несвързаната с 6i6i телевизия Канал 3 могат да спечелят от 10-часовия сеир с една кметица. Но спечелиха само... погнуса. Вместо възхищение и чест, че смазват една вероятно наистина корумпирана общинарка.

Виждал съм на живо Лаура Кьовеши – която онзи ден защити само президентът Клаус Йоханис. Бях на лекциите й в София, докато морални колоси като "Блик" и "Пиц" я замеряха с... кофи кафяво във вентилатора.

Макар вчера да го нямаше на терен, виждал съм и Пламен Георгиев - шеф на най-застрашителната напоследък имитация - Антикорупционната свръховластена комисия.

Той ще е и новата главна имитация, а някои дори казват - следващият Цацаров. "Блик" и "Пиц" го заливат с любов...

На фона на Комисията много други неща ще ни се сторят като "Аз съм Сънчо"... Виждам цялата ехидност, която излъчва. Ехидност, вече позната ми от ония речи "пред актива на ДПС" в Сарая, които чакаме всяка Коледа, все едно са топъл хляб.

Защото Георгиев знае кои са зад него – и това едва ли е законността. Напротив – това са свинските медии и свинските им господари с единствено познатите им свински прийоми. Като например това – да направиш сеир за търкачите на талончета, като монтираш към Георгиев, Гешев и ко телевизията си и "герберското Яне" - Антон Тодоров. Който да съобщи сумата на подкупа още преди да са преброени парите. Никакво въображение, никакъв стил...   

Досега т. нар. комисия и т. нар. спецпрокуратура не са ударили нито един министър на ГЕРБ, близък до Светилото. Явно само близките до Светилото не крадат.

Не са ударили нито един сериозен кмет на ГЕРБ – само разни мушмороци от Септември или такива, за които преди това има сериозни данни, че са се отдръпнали от хелиоцентричния модел в партията, разбирай - от Светилото. Явно само кметовете на най-големите градове, които почти до един са на ГЕРБ, не крадат.

Не са ударили нито един сериозен магистрат на мафията освен „панаирджийската мечка“ Ченалова, която спокойно може да кандидатства за титлата „Кметица на Младост в правосъдието“... Тя  просто наруши омертата.

Ами не, нямам усещането Пламен Георгиев да е нашата Лаура Кьовеши. Честно казано, не вярвам 100 000 българи да излязат да защитят Пламен Георгиев, ако ще другия път да държи някоя кметица не 10, а 24 часа на тротоара. Не вярвам и 10 000 да излязат, не вярвам и 100. Освен ако не дойдат автобусите от провинцията...

От старта на новата КПКОНПИ не добивам никакво "усещане за Кьовеши". Напротив - най-много да добия усещане за Петьо Еврото, Роман Василев и др. такива легенди, познати на сцената в Страсбург.

А по-натам - за съжаление - и усещане за "Ердогановия нов правов ред".

Коментари

Пламен Георгиев, който не

Пламен Георгиев, който не знаеше нищо за Мишо - бирата. С показна акция, в помощ на едни хора. На всички е ясно, че тази кметица мътеше водата на много хора и търсеха начин да я прецакат. Ето - спретнаха и голямата постановка.
 's picture

Rhapsody of fire

Каква Кьовеши?

Каква Кьовеши? Този е синтез на Ежов, Ягода и Берия.

Моделът "Филчев" в действие :)))

За корупцията, която лъха отдясно има само един лек - сталински.
 's picture

geg

Че тя корупцията си е по сталински:

"Ще крадеме и произволничим само ние - овластените. "Конкуренцията" я унижожаваме"

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.