Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Положителна допинг проба е установена след двубоя между "Пирин" и ЦСКА-София (1:2) от 25-ия кръг на Първа лига, съобщи "Дарик радио".

Засега е отворена е само "А пробата на футболист от състава на "орлетата", която е установила употреба на забранено вещество.

Препаратът и името на играча се пазят в тайна до отваряне на "Б" теста.

"Дарик" твърди, че най-вероятно не става дума за допинг с цел подобряване на представянето, а по-скоро за младежка грешка.

"Пирин" загуби драматично от ЦСКА в последните минути, след като дълго водеше с 1:0. В края "червените" стигнаха до драматичен успех с попадения на Александър Георгиев и Фернандо Каранга.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.