Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На живописна скала, надвиснала над Норвежко море и с идиличен панорамен пейзаж, беше открита най-красивата и естетска тоалетна в света, съобщава в. "Метро".

Тя е дело на архитектите от Осло Марит Жустин Хаугени и Дан Зохар. Дизайнерската тоалетна е изградена в областта Норлан с административен център Будьо край любим на туристите панорамен път.

Маршрутът беше обновен, като в проекта бяха вложени 1,4 милиона британски лири, пише таблоидът. Част от реновацията включваше и изграждането на тоалетната с матови стъкла и изящна бетонна конструкция. Тя влиза в идеален унисон с близките заснежени планини и живописни фиорди.

Тоалетната е наречена поетично Ureddplassen, което означава "място за кратка почивка". Тя е с вълнообразна форма. Ако се е образувала опашка за двете нули, има изградени пейки от норвежки розов мрамор, където спокойно може да се изчака. Същият камък е бил използван и в сградата на ООН в Ню Йорк. От тоалетната се спускат стъпала, които отвеждат към морския бряг и правят нещата още по-романтични.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.