Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Пожарът в Кемерово е „удар в гърба“ на руския президент Владимир Путин, заяви сенаторката Елена Мизулина.

Тя участва в телевизионното предаване „Вечерта с Владимир Соловьов“ по канал „Россия 1“.

„Бих искала да изкажа думи на съболезнования на нашия лидер Владимир Владимирович Путин. За него това е удар в гърба, това е страшен потрес! Той неслучайно отиде там. Защото това, което той прави днес за Русия, са невероятни работи, като я защитава на външната арена, вътре прокарва реформи с невероятна сила. И изведнъж  - такава некадърност! Зад гърба му! А той няма време постоянно да се оглежда как дооправят това, което той решава, като побива стени, как онези чиновници го правят по места“, каза депутатката от Съвета на федерацията.

 

 

Мизулина се възмути, че „толкова некадърно се харчи животът на нашите хора и най-вече на децата“. Това става за сметка на „мърлящината и непрофесионализма“.

А Путин според сенаторката е „духовен воин, силен е“. Той обаче също имал нужда от подкрепата на народа.

Руският президент бе вчера в Кемерово и заяви, че трагедията от 25 март е резултат от престъпна небрежност. Според официални данни са загинали 64-ма души. Редица местни активисти обаче твърдят, че жертвите са доста повече и се крият от властите.

Докато Путин провеждаше заседание на управата на Кемерово, хиляди местни жители излязоха на спонтанен митинг отпред и поискаха властите да кажат истината за причините за пожара.

Освен протестиращите обаче на митинга имаше и привърженици на правителството. Такава участничка дори настояваше да не бъде съобщаван броят на жертвите, защото така щели да зарадват американците. Това става ясно от клип, разпространен в социалните мрежи.

 

 

„И не си помисляйте да огласявате колко хора са загинали. Имаме си тук сума ти мормони, американци. Не им доставяйте радост, моля ви, не им доставяйте радост. Няма нужда да им бъде доставяна такава радост. Знаете, че нашето правителство всичко знае. Ето и ние знаем и това е“, казва жена на средна възраст.

Според нея трябвало само да бъде наказана бригадата от пожарникари, които „не си мръднали ръцете за помощ“.

След това жената продължава:

„Те не могат, не искайте от тях да обявят броя на жертвите.“

Глас зад кадър явно се опитва нещо да възрази в смисъл, че има изгорели хора. На което жената повишава тон:

„Искате да зарадвате американците ли? Давайте!“

Коментари

 's picture

д-р Петрoff

Никога съвеЦката пропаганда не е била

толкова брутална, толкова тъпа, толкова нагла, както сега. Никога руският народ не е бил мислен за толкова тъп, както при Путин. Очевидно е,че най-лошото мнение за руският народ имат неговите управляващи. А девиза май ще сега ще стане: ТОВАРИШЧИ, НЕ РАДВАЙТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ С ЛОШИ НОВИНИ ЗА МАТУШКА.

Горките промити хора! Жал ми

Горките промити хора! Жал ми е за тях!

!

Деформираната психика на пропагандата.

Да, тази Мурзилкина и за

Да, тази Мурзилкина и за Чернобил е казала същото - "не разгласявайте", така играят мръсните комунисти. За обикновения и пострадал човек - нито дума! Но за "духовния водач" ще тръбят и на Марс, ако можеха!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.