Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Патриарх Неофит е отказал да подпише договор за наем и споразумение с "Инерком" ЕООД, собственост на Гинка Върбакова. По-рано беше разпространена информация, че е подписан такъв договор за наем на двете сгради на патриаршията - на пл. "Света Неделя" откъм площада и откъм ул. "Съборна".

В края на 2016 г. бил подготвен предварителен договор за наем и споразумение чрез пълномощници от двете страни. Българският патриарх Неофит категорично се е противопоставил на подписването на какъвто и да е договор с Върбакова, казаха от Патриаршията за Клуб Z.

"Инерком България" с едноличен собственик Гинка Върбакова бе предпочетено за купувач от чешката държавна компания ЧЕЗ на бизнеса й в България - най-голямото електроразпределително предприятие у нас. 44-тият парламент създаде специална анкетна комисия за сделката, около която се разрази скандал - и заради неясното финансиране, и заради нестратегическия купувач.

"Инерком" оперира няколко фотоволтаични централи (Фтец) у нас с обща мощност 23 мегавата.

Коментари

Дано да сте прави,защото

Дано да сте прави,защото друга електронна медия вече е публикувала подписан договор ...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.