Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият външен министър Соломон Паси коментира пред Нова тв актуалните отношения между Европа и Русия. Паси обърна специално внимание на нападението срещу Сергей и Юлия Скрипал във Великобритания и на твърденията, че то е извършено от някой противник на руския президент Владимир Путин, за да го "накисне".

"Страната е една  - на силата, която е наредила това убийство и как някой бил импровизирал това убийство, за да накисне Кремъл. Помислете, защо никой не се сети да убие Хилъри Клинтън, за да накисне Доналд Тръмп? Защо на някого не му хрумне да убие Корнелия Нинова, за да накисне Бойко Борисов", попита Паси.

Според него в общуването с Русия Европа и България трябва да се придържат към следната максима:

"Да нападаш Русия е лудост, да не се защитаваш от нея е още по-голяма лудост."

Той препоръча на Запада да се въоръжи, особено в региона на Черно море.

"Западът е в пъти по-слабо въоръжен от Русия, особено в региона на Черно море. С Русия трябва да се говори изключително вежливо, но въоръжен до зъби. Трябва да има база на НАТО в Черноморието", убеден е Паси.

Според него Путин е като един Чък Норис на политическата сцена.

"Вижте какъв беше лозунгът на изборите в Русия: "Силен президент за силна държава!" Какво прави президентът Владимир Путин през всички тези години, в които е на власт  - той демонстрира бойни изкуства, лов и риболов, че е летец, че е подводничар, той е като един Чък Норис на политическата сцена. Той избира за изборите датата 18 март, което е годишнината от анексирането на Крим към Руската федерация", припомни Паси.

Коментари

1982 г. не по Оруел

Това ми изплува от вчера, днес... От тази година работех в една сфера.... където отдел Пропаганда и агитация на ЦК на БКП по план спускаше новини ,материали за СМИ. Та вчера всички медии, сайтове едновременно популяризираха "черния лебед", днес Пасито.... Но нали знаете кой бе бащата на Пасито, а къде сега членува сина му? Мда, Коминтерна е жив и продължава да плаща.
Martin Martinov's picture
Martin Martinov
САМОсеПИТАМ

А, бе МАЙНАТА МУ НА ПРАВОСЛАВИЕТО...

Друго е да си имаш едно Трабанче в политиката.. Да пусне една сълза кат са дига флаг, щото... Пък после за Ирак, Афганистан да агитира. Да пратим полевата си баня, въоръжили елитни теляци с кисета.. Пък и кръвнина там да дадем.. Милиарди долари заеми да опрощаваме.. Щото тез - дет ша им търкаме кирта, после наште фирми първи там ша пуснат да възстановяват.. Нямало да смогнем на покани.. Техните фирми били нефелни в тез работи, а и за пари ама хич не били алчни.. По-после са наложи българските фирми Велика българска стеничка да дигат. С нашите ни пари. Щото наплив от носещи милиони долари навляци оттам към нас са понесли. Много искали да ни ги донесат тез опростените милиарди, ама през вратата не искали да влизат.. Пък още по-после база под тоз сълзливио флаг в морето иска да прави, туй Трабантче на политиката. Ама то туй, че съседа дет държи портата на туй море по некаква си там конвенция, с втората по численост армия под сълзатата му, нещо се бил спречкал с флага... Подбробности некакви мижави са за Трабанчето.. Важното е, че на султана на съседа, някакво си Кърджали му е на сърцето.. По после - Пловдив, Разград, Шумен и за тях ша си спомни.. Пък и нали Трабантчето с отворени обятия го кани..

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.