Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

При лидера на ГЕРБ всичко е предпоследно. Днес Борисов се отказа сам от предложението си Калин Христов да стане управител на БНБ. Миналата седмица Борисов беше на мнение, че Христов незабавно трябва да стане гуверньор и да бъде назначен още от сегашния парламент. Същата кандидатура предложи за шеф на БНБ анонсира и друг бивш премиер Иван Костов.

"Огромен политически риск е да гласуваме управител и подуправител на БНБ с гласовете на ГЕРБ и ДПС. Би се приело много тежко от обществото. Разбира се, и партията не би си го позволила. Затова трябва след изборите новото мнозинство да си избере управител и подуправител. Защото вече ми омръзна тези, които крепиха ДПС толкова години на власт, с медиите си включително, сега да ни обвиняват", каза лидерът на ГЕРБ.
 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.