Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Надеждите на България за по-призово класиране на зимните олимпийски игри в Пьончан угаснаха по-рано тази сутрин. Асът ни в сноуборда Радослав Янков отпадна още в квалификациите в паралелния слалом.

Той не успя да стигне дори до осминафиналите. Общото му време 1:26,04 отреди на бившия носител на Световната купа 19-о място. Стартът трябваше да е в четвъртък, но бе отложен за днес заради атмосферните условия.

Представителката ни при жените Теодора Пенчева остана 27-а с време 1:38,63 мин. 

"Напрежението оказа влияние, коментира Янков пред екипа на БНТ. - Технически не се получиха нещата, може би трябваше да карам по-изправен между вратите. Просто днес не направих това, което исках. Не оправдах очакванията си. Очакванията на хората не са ми попречили, макар да влияят от психологическа гледна точка. Като свърши сезона ще направим анализ. И продължаваме да работим, този цикъл завършва, идва нов. Пекин ме чака, стига да съм здрав."

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.