Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Планираното за днес работно посещение на канцлера на Австрия Себастиан Курц се отлага поради внезапно възникнали здравословни причини.

Това съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет. 

Кабинетите на двамата правителствени ръководители са в процес на уточняване на друга възможно най-скорошна дата за осъществяване на визитата, посочват оттам. Малко по-късно стана ясно, че визитата ще бъде планирана за 15 март.

Министър-председателят Бойко Борисов пожелава бързо оздравяване на своя колега, допълват.

Двамата трябваше да обсъдят днес в София "задълбочаването на двустранните отношения", както и сътрудничеството в Европейския съюз в рамките на "тройката" за председателството.

Австрия подкрепя България за влизане в Шенгенското пространство, заяви преди месец на визита у нас външната министърка Карин Кнайсл. Срещата й с българската й колежка Екатерина Захариева бе една от първите след встъпването й в длъжност.

Коментари

 's picture

Kovatz

хм...

Това ми прилича на дипломатически грип....
 's picture

Petyo9

Австрийският се разболя още

преди срещата... Ами ако бяха се срещнали? Навярно щеше да се наложи да го транспортират с "Бърза Помощ" до реанимацията. А бе на всички разправям аз, че срещите с Бойко Борисов са опасни, ама кой да чуе?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.