Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Враждата между звездите от "Сексът и градът" достигна нови върхове, след като Ким Катрал обвини Сара Джесика Паркър, че се опитва да експлоатира смъртта на брат ѝ, съобщава "Гардиън".

Братът на Катрал Крис почина на 55 години през миналата седмица, след като изчезна от дома си в Алберта, Канада.

Канадската полиция публикува съобщение, че 55-годишният мъж е бил намерен мъртъв в негов имот в провинцията. Разследването продължава, но "предварителните данни показват, че обстоятелствата около смъртта му не будят подозрения".

След като съобщи за смъртта му, Ким Катрал благодари за подкрепата на феновете и на колегите си от "Сексът и градът".

Четири дни по-късно актрисата, която играе Саманта в сериала, публикува в инстаграм пост, насочен директно към Сара Джесика Паркър, в който я критикува, че използва ситуацията и че е жестока.

"Ти не си ми семейство. Не си ми приятелка", написа тя и поиска Паркър "да спре да експлоатира нашата трагедия".

Двете имаха сблъсък и преди. Катрал не е съгласна да има трети филм "Сексът и градът", Паркър остро реагира на това предложение.

Коментари

сладурани

Чакам още малко да поостареят и като се почнат едни разкрития как са били тормозени, сексуално насилвани..... като други холивудски проститутки.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.