Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Моята кандидатура за шеф на ДАНС бе подкрепена от премиера, от лидерите на двете партии, които стояха зад правителството. И това се видя при гласуването в парламента, заяви пред вестник „24 часа“ Делян Пеевски, цитиран от сайта OffNews.bg

Интервюто за съботния брой на изданието е озаглавено "Пеевски: Зная КОЙ? Лидерите на БСП и ДПС, премиерът Орешарски."

Делян Пеевски не изключва възможността да е депутат и в следващия парламент, ако местните структури на ДПС го номинират за листите. Евродепутатското място отказал, защото видял, че е по-важно да остане в България.

"С Цветан Василев дълги години бяхме приятели. Запознахме се през 2002 г., той беше и партньор на моето семейство в бизнеса. Закупихме вестниците "Телеграф" и "Монитор" с кредит от КТБ - в началото Василев имаше процент в нашите фирми. След това остана съдружник в бизнеса с имоти, който започнахме с купуването на ИПК "Родина", където имахме идея да построим бизнес центрове. По-късно семейството ми продаде участието си в бизнеса с недвижими имоти. Моята майка го консултираше при покупката на ТВ7.  Бареков го познавам от много години, но в момента не поддържам никакви контакти с него, казва още Пеевски."

Разривът с Василев дошъл заради разминаване в позициите им има ли нужда България от нови политически проекти.

"За себе си аз избрах да остана политик и да бъда с моята партия ДПС. Цветан смяташе, че има сили да управлява държавата, защото като много българи не одобряваше управлението през последните години на различните политически сили - леви, десни, царисти. Според Василев държавата имаше нужда от нови политически проекти, твърди депутатът."

Очаквайте подробности!

Ключови думи

Коментари

Деси

Този отговор е прекалено очевиден, за да е цялата истина.

живко

Питам-Кой му забрани да го крие досега???Каква цел имаше????

Стефан

Пич, каза А. Айде сега давай до Я!

АЗ

Попитан как трябва да се справи държавата със случая „КТБ“ депутатът от ДПС - АЗ ЩЕ ОТГОВАРЯ НА СВИНЯТА !!!!! КАТО ПРИЗНАЕ ПУБЛИЧНО !1. ЗА КОЛКО ИМА КРЕДИТИ И ЗАЩО НЕ ЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН И ОБСЛУЖВА КРЕДИТИТЕ СИ ВЪВ КТБ !!!!!???? ЗАЩО ЗА 5 ДНИ ПРЕПРОДАДЕ ОТКРАДНАТОТО НА 5 ФИРМИ .МОГА ДА ПИТАМ ОЩЕ Е МНОГО НО ЩЕ ОСТАВЯ ЗА МАЛКО ПО- НАТАТЪК ! И ПОСЛЕДЕН ВЪПРОС ЗАЩО 2 -3 СЕДМИЦИ СЪБИРАШИ МОМЧЕТА ТО ФИТНЕСИТЕ ДА ПРЕВЗЕМАТ БАНКА - това лично съм видяла и чула във фитнеса който посещавам ! Просто да не се прави на аганце защото си е свиня !!!! БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ ЗА НАПИСАНОТО НО МИ ПИСНА ДА ЖИВЕЯ ВЪВ ДЪРЖАВА НА КРАДЦИ МУТРИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ЖИВЕЕЩИ НА ГЪРБА НА НАРОДА -НАРОДА ЗАЩО ЛИ ЗАЩОТО НАРОДА ПЛАЩА ТЯХНИТЕ КРАЖБИ .

Ники

Пич, това го знаем от ден едно. Не по тази причина питаме "КОЙ?" ...

Vanyo_Ivanov

Пич?

denim58

Пеевски се опитва да ни прави на идиоти! Всяка дума в това "интервю" е лъжа, ние не сме от избирателите в село Сърница и на локуми не се хващаме! Той е причината за всичко, което ни се случи за 1година - на нас и на държавата! На всичкото отгоре се опитва и да ни внушава КОИ са "коректните"медии! Безкрупулно, лъжливо същество, което си въобрази че е Властелина на държавата! И пак да попитам - КОЙ ПРЕДЛОЖИ ПЕЕВСКИ? Всичките му обяснения за всичко са лъжа и опит за някаква индулгенция! Индулгенция за 24часа, агенция ПИК и това политическо ГМО Бареков! Когато Пеевски отиде в някоя свястна телевизия - напр.НОВА и се опита да каже ИСТИНАТА,то тогава може и да му повярвам!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.