Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

С помощта на най-мощната и тежкотоварна ракета досега - Falcon Heavy - Илон Мъск изпрати в к:осмоса две важни неща - луксозната си кола Tesla Roadster и друг връх на съвременните технологии - видеокамерите.

Така скоро след успешното изстрелване Space X успя да включи предаване на живо от орбита, през камери, закачени на ключови места около електромобила. Все още можете да гледате живото предаване ТУК.

Феновете на Мъск първо се възхитиха на уникалните кадри, а после като едни модерни хора хванаха Photoshop и вместо манекена "Старман" пратиха любимите си хора сред звездите...

Други развиха теории за това с какво може да се сблъска човек, ако реши да покара в Космоса...

Не сте виждали катаджия в София, докато не започна европредседателството? Ето къде ги прати НАСА.
Накъдето и да тръгнеш, накрая стигаш до Симитли.

Световните форуми реагираха по-бавно от българските - просто американци и други бяха заети дълго време да се радват на оригиналните кадри.

Някои се пошегуваха с вярващите в "Плоската Земя". Те обявиха оригиналното видео на Мъск за измама.
Други пък се сетиха за стар епизод на "Стар Трек: Вояджър", в който екипажът от далечното бъдеще открива странно наподобяваща Tesla Roadster кола да се рее в Космоса - на десетки светлинни години от Земята.

Коментари

Борисов и Пеевски са здраво стъпили на земята

С "Марс" имат общо само членчетата на "демократичната общност". Ама не, че ходят дотам, а че се правят, че оттам са паднали.

Ама много ви дразни

Ама много ви дразни креативността на другите, бе другарю милиционер! ;)

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.