Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Докато истерията на тема "Истанбулска конвенция" тече с пълна сила у нас, а ГЕРБ "дадоха" заден ход за ратификацията на документа в парламента - и Армения подписа конвенцията. Новината за присъединяването на властите в Ереван дойде от официалната страница на Съвета на Европа - институцията, която е автор на документа за защита на жените от насилие и срещу домашното насилие.

Така неподписали документа сред всички 47 страни в Съвета на Европа остават две държави - Русия и Азербайджан. Конвенцията е одобрена от всички страни в ЕС и от самия ЕС, гласувана е от Европейския парламент с внушително мнозинство, ратифицирана е от парламентите на 28 държави, а в останалите процесът тече в момента. България, която в момента отлага ратификацията, изостава в този процес от страни като Албания, Босна и Херцеговина, Сърбия, Турция, Черна гора.

В сряда комисията за младежта и спорта в Народното събрание отхвърли ратификацията на документа срещу насилието над жени и домашното насилие с помощта на глас от ГЕРБ - на депутата и бивш конституционен съдия Георги Марков.

Коментари

 's picture

д-р Петрoff

Вече пределно ясно се вижда

разделението по линията на тази конвенция. Против са ДС,агентите( Г.Марков- агент Николай) от Светият Синод и подопечната им БСП и всичките под благосклония поглед на Кремъл.

А ние? Къде сме ние?

Повечето хора, които не искат да се подпише, изпитват смъртен страх от вероятността да се окажат педераси. Останалите (много малка, едвам забележима част) са стигнали съвсем логично до извода, че така формулирана, конвенцията е голяма глупост сама по себе си - и са прави. Така е.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.