Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Столичният общински съвет ще решава днес дали да уволни шефа на „Топлофикация – София” Стоян Цветанов. Две комисии в Столичния общински съвет вече одобриха освобождаването на началника на парното, след като се разбра, че общинската фирма е държала на влог 80 милиона лева в КТБ.

После Цветанов обясни, че не той е пратил сметките за топло в банката на Цветан Василев. Сметката била открита още през 2004-а година, за да може дружеството да се разплаща по-лесно с Булгаргаз, НЕК и Българския енергиен холдинг – също клиенти на банката. 

Вчера 1466 работници и служители в "Топлофикация" се обявиха против смяната на изпълнителния директор. Това са 64% от персонала на дружеството. Те дори заплашиха да излязат на протест пред Столична община в 14 часа днес.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.