Каролина Плишкова и Григор Димитров - актуалните шампиони на тенис турнира в Бризбън, Австралия, направиха стилна фотосесия малко преди началото на надпреварата за 2018 г.

Ден по-рано те участваха в тегленето на жребия, където се забавляваха. Доброто им настроение се пренесе и часове по-късно, когато чехкинята и българинът оставиха за малко екипите и ракетите и ги замениха с елегантни дрехи.

Сесията бе направена в залите на кметството в австралийския град, където ще има прием по случай Нова година.

Григор е водач в схемата и ще пропусне първия кръг. Скоро той ще научи съперника си за втория на 3-ти или 4 януари - това ще е Джон Милман (Австралия) или започнал от квалификациите състезател.

А забавленията за Григор продължиха и след фотосесията с Плишкова. Покрай Деня на детето в Австралия той се срещна със супергерои на корта. Позира сам с тях, а също така в компанията Елина Свитолина, Гарбине Мугуруса и своя приятел в АТП тура и надежда на домакините Ник Кириос.

"Ако Григор Димитров беше супергерой, кой щеше да бъде?", запита в социалните мрежи АТП и публикува фото на българина с някои от рисуваните герои.

Имаше специална програма за деца в тенис комплекса в Бризбън.