Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Има задържана жена за убийството на момиченце, потресло Момчилград, съощава Нова тв, цитирайки източници от разследването. Жената била много близка на семейството.

Разследването на жестокото убийство на 7-годишното момиче продължава. То беше намерено в неделя сутринта мъртво в дома си в родопския град.

Първият свидетел на трагедията е майката на детето. Рано сутринта, когато се връщала от нощна смяна, жената открила дъщеря си безжизнена в семейния апартамент.

Майката отглеждала сама дъщеря си. Бащата работи в Белгия, по-големият брат е заминал за Турция. Когато майката вземала нощни смени, обикновено за детето се грижела бабата. Точно тази седмица обаче и тя не е била в България.

Прокуратурата засега не съобщава подробности. 

 

Коментари

 's picture

cos

cos

Боже, как се раждат такива изроди!?!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.