Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Преди дни карикатуристът Христо Комарницки призова публично в предаването „Съдебен спор“, което се излъчва по Нова телевизия, „управителите на фирма "Национална дистрибуция" АД и техния господар Делян Пеевски, които злоупотребяват с монополното си положение и възпрепятстват разпространението на нашето издание".

Съиздателят на „Прас-прес“ неведнъж е споделял за невъзможността да разпространяват нормално изданието си заради овладяването на тази дейност от депутата от ДПС Делян Пеевски.

По време на излъчването на предаването тази сутрин, Комарницки попита във фейсбук страницата на „Съдебен спор“ какво се случва с неговия случай.

"Уважаеми г-н Komarnitski, трябва ръководството на Нова телевизия да ни командирова до най-екзотичните кътчета на света, за да търсим ответника по Вашето дело", отговаря представител на предаването във фейсбук.

Отговорът:

"Ще сложим кукла на негово място (вероятно има предвид Пеевски – б.р.), но пък ще заведа Ж.Игнатов (репортерът на предаването – б.р.) в дупката на мишоците от „Национална дистрибуция”. Уверявам ви, гледката ще си струва", отговори карикатуристът.

Последва по-конкретен отговор:

"Молим, напишете искане до изпълнителния директор на "Нова Броудкастинг груп" г-н Дидие Щосел и го входирайте в деловодството на Нова телевизия. При положителна резолюция веднага ще се отзовем на сигнала Ви".

След което Христо Комарницки реагира:

Всички участници в предаването ли минават през тази процедура и одобрението на г-н Щосел? Анонсът ви в ефир не споменава такова нещо".

Така тази кореспонденция спира. Засега.

Случаен "минувач" се намесва в разговора:

"Откога хотел Берлин се намира на най-екзотичните кътчета по света? Айде да не се излагаме, кажете просто,че ви е страх!"

 

Коментари

kate pate's picture
kate pate
kate pate4

Егати олигарсите са тва, Сашо

Егати олигарсите са тва, Сашо Дончев, Огнян Донев и Прокопиев. Щом зависят от главния им враг Пеевски за разпространението на бозата си. Ми продавайте го през OLX, бе...нещастници В два-три софииски мола да пуснат парцала си и ще покрият 95% от евентуалните си клиенти. Истината е друга. Явно не се купува и няма никакъв интерес. И разбира се Пеевски е дежурния виновен.
ognian  deyanov's picture
ognian deyanov
ognian.dey

Купува ли се " парцала"...

Купува ли се "парцала" на Комарницки ,виж другия трол го четял редовно. Разбирам,че вашият работодател е винаги прав и безгрешен , докато ви плаща. По отвратителен от непочтен работодател е слугинажа му.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.