Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Домът на годеницата на британския принц Хари Меган Маркъл в Торонто се продава, пише "Дейли Телеграф"

Как изглежда -  може да видите тук.  

Маркъл е живяла в него седем години под наем, докато е снимала сериала "Suits".

Къщата, която има три спални, две бани и гараж за две коли, се продава за 1,4 млн. долара. Меган е живяла в нея заедно двете си кучета, а по време на връзката им принц Хари също е отсядал в нея.

Продажбата на имота беше обявена веднага след новината за годежа на актрисата и внука на британската кралица.

Според "Торонто Стар" собственици на къщата са модната редакторка и стилистка Елизабет Кейбрал и мъжът ѝ Кевин О'Нийл, които я купили през 2007 г. за 508 хил. долара.

В инстаграм актрисата е публикувала няколко снимки на вече бившия си дом - от една от спалните за гости и на прага на къщата.

Меган Маркъл е декорирала къщата в стил "калифорнийско бунгало". Тя подбрала обзавеждането, така че да се чувства като вкъщи - тя е израснала в Лос Анджелис. В блога си тя беше написала, че тази декорация ѝ е помогнала да преживее "седем канадски зими".

Даниел Фриймън, брокер на имота от Freeman Real Estate, казва пред Globe and Mail, че има голям интерес към къщата. 

"Няма следи от кралско присъствие в къщата, като изключим, че това е един много хубав дом...тя е имала много добър вкус". Той признава, че имотът има допълнително очарование, защото принц Хари е отсядал в него. 

"Мисълта, че принцът е използвал тоалетната там, е приятна", добавя Фриймън.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.