Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Кандидатът за президент на БФС Любослав Пенев съди централата заради уволнението си от поста национален селекционер в края на 2014 г., съобщи вицепрезидентът на съюза Йордан Лечков пред "Диема".

Делото е спечелено от БФС на две инстанции, остава да се произнесе трета.

Лечков разкри още, че Борислав Михайлов ще се кандидатира за нов мандат начело на родния футбол за конгреса в началото на 2018 г. Досега имаше съмнения дали Боби ще иска да остане №1 в БФС.

"Откъде Пенев знае, че има клубове фантоми? Аз не чух концепция. Кандидат-президент си, кажи какво можеш да направиш, не ми говори за рецепти, защото рецепти се изпълняват в аптеките и болниците. Аз имам, ама следващият път. Кога? С какъв екип ще работиш, какво по-ново ще направиш?", риторично попита Лечков, явно визирайки тв изява на бившия си съотборник миналата неделя.

"Повече от 500 хиляди леда се искат от футболния съюз, да предположим, че Пенев спечели. От коя страна ще сме? Ти съдиш Йордан Лечков, президентът Борислав Михайлов или БФС, който искаш да оглавиш евентуално? Това е много интересно за мен, има ли конфликт на интереси?", каза още един от Четвъртите в света.

Лечков разкри, че пред Петър Хубчев и националния отбор е поставена цел - класиране на европейското през 2020 г.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.