Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Дали си гласувал за ГЕРБ или БСП няма значение, резултатът е един и същ - получаваш АЕЦ „Белене”.

Този проект се очертава да бъде най-голямото ограбване на българския народ заедно с хиперинфлацията по времето на Виденов. Цената ще бъде между 20 и 30 млрд. лева. Очевидно е, че ГЕРБ и БСП действат заедно за „Белене” и по тази причина, за да замаскират ситуацията, от ГЕРБ гласуваха, че нямало да се коалират с БСП. Според мен ще се случат следните неща:

1/ Като първа стъпка очаквам от ГЕРБ да внесат доклада на БАН за обсъждане в парламента. Допускам, че е напълно възможно да внесат резюме от 9 страници и да скрият пълния доклад. 

2/ Все някой депутат ще поиска пълния доклад и тогава, за да го скрият от обществото, ще го предоставят за гледане в секретната секция на парламента.

3/ Ще обсъдят доклада на БАН и въз основа на него ще предложат решение на парламента за строителството на „Белене”. 

4/ БСП ще организира някаква сценка на несъгласие, за да не личи, че планират да строят „Белене” заедно с ГЕРБ.

5/ Парламентът ще одобри строежа на „Белене” почти единодушно.

6/ След това Теменужка Петкова ще се оправдае с решението на парламента и ще внесе предложение в Министерския съвет.

7/ Планират да се появи инвеститор от Китай.

8/ Или БСП, или ГЕРБ ще предложат да има държавни гаранции към чуждестранния инвеститор, защото така условията щели да станат по-добри.

Проблемът им е, че Европейската комисия няма да седи безучастно и да гледа как строят ядрена централа в сеизмологично опасна зона. Това е заплаха за целия ЕС, не просто за нас.

Освен това, както вече писах, всички предишни документи и проучвания за „Белене” са вече невалидни.

...

Коментарът е от фейсбук профила на Мартин Димитров.

 

 

Коментари

kate pate's picture
kate pate
kate pate4

А пък на фейсбука на Антон

А пък на фейсбука на Антон Тодоров са публикувани едни документи които превръщат Корнелия Нинова в политически труп. Стига да има медии да раздухат жаравата, Корнелка изгоре...

Когато религиозни фундаменталисти заплямпат

за наука, от която не отбират много, става наистина смешно. Алилуя, ако "проблемът" наистина е само в това, "че Европейската комисия няма да седи безучастно и да гледа как строят ядрена централа в сеизмологично опасна зона", проектът никой няма да го закачи. Не за друго, а щото рисковете от земетресение, както и тези от наводнение, падане на самолет, цунами по Дунава и всякаква друга патология, която е хрумнала на някоя умна глава са анализирани, отчетени и включени в изискванията на проекта. Българската ядрена енергетика е един от най-безопасните и контролирани отрасли, с доказана от 43 години експлоатация. Само завършени идиоти, напълно лишени от мозък и образование могат да повтарят фантазиите от репертоара на немските "зелени" пиявици за "земетръсната зона".

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.