Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Принц Хари се сгоди за приятелката си Мегън Маркъл, съобщи британският кралски двор. Петият по линията на наследяване на британския престол ще се ожени за актрисата през пролетта.

Двамата се срещат от юли 2016 г., но за пръв път се появиха на публично място като двойка този септември на откриването на международно спортно състезание за ранени войници под патронажа на принц Хари в Торонто.

"Ние сме двама души, които са влюбени и много щастливи", казва Маркъл в интервю за "Венити феър" преди време. "Срещахме се повече от шест месеца, преди да стане публично, и през цялато време аз работех. Единственото, което се промени, беше отношението на хората."

Двойката е получила благословията на кралското семейство и на близките на актрисата.

Мегън Маркъл е най-известна с ролята си на Рейчъл Зейн в сериала "Костюмари".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.