"Лудогорец" мисли вече за следващия съперник по пътя към груповата фаза на Шампионската лига след 4:0 над "Дюделанж" (Люксембург). На "Лудогорец арена" в Разград българският първенец не се затрудни много и без особени усилия направи реванша след седмица протоколен.

Дани Абало откри в 35-ата минута, а Роман Безяк удвои в 42-рата за 2:0. В 65-ата Абел Анисе, привлечен от закъсалия финансово "Ботев" (Провдив), вкара първия си гол за "Лудогорец" в официален мач. Крайното 4:0 фиксира Фабио Ешпиньо три минути по-късно. Тимът от Разград можеше да вкара и повече. 

"В целия мач ни липсваше острота, призна треньорът на шампионите Стойчо Стоев. - Но го отдавам на това, че играхме първи мач за сезона, при това пред собствена публика, а и времето беше много задушно. Още не сме на това ниво, на което трябва да бъдем. Наясно съм, че имаме върху какво да работим. Поне имаме отправна точка. Още на лагера Англия, въпреки всички победи, казах, че не сме в добро състояние. Знам си отбора. Но има време, тепърва ще навлизаме в оптимална форма."