Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Наглият грабеж" на КТБ се осъществява от "мустаката престъпна група". Това каза пред бТВ депутатът от ДПС Хамид Хамид. Той поясни, че в момента сме свидетели на вторично разграбване на активите, които трябва да служат за обезпечение. Според Хамид това се прави чрез "проста и ефективна схема" и даване на заеми на "кухи фирми".

"Законопроектът ще пресече тази практика."

Това заяви Хамид по повод внесените промени в Закона за банковата несъстоятелност от Делян Пеевски, Йордан Цонев и него самия. Според депутата юристите, които критикуват законопроекта, са "платени със същите тези откраднати пари".

"Ние сме спокойни, че сме на прав път. Подготвяме още няколко законопроекта в тази посока", заяви Хамид.

Той отрече критиките, че се прави извънредно законодателство. И припомни, че и друг път са се приемали закони, които да важат със задна дата.

"Очаквам да предоставим на синдиците на КТБ ефективен правен способ да предяват претенции към тези грабители", каза Хамид.

От ДПС все още не били разговаряли за законопроекта с други парламентарни групи.

"Искаме да видим кой иска разграбените активи да се върнат", обясни Хамид.

За пореден път той заяви, че "Обединени патриоти" трябва да напуснат властта. Според него те дърпат надолу цялото правителство, но и държавата.

"Ние обвиняваме ГЕРБ за допускането на нацоналистите във властта."

Така Хамид коментира подозренията, че ДПС просто се надява да заеме мястото на патриотите като коалиционен партньор на ГЕРБ. Той не даде конкретен отговор на въпрос дали ДПС ще подкрепи вота на недоверие по темата корупция, който БСП се кани да внесе.

Коментари

Ка Путин's picture
Ка Путин
КаПутин

Прокурорскахрепублика

Така е. Когато кремълската Цаца и прокурорската му република са зад гърба ти, можеш да си позволиш да дрънкаш подобни дивотии. И не само. Можеш да си позволиш и безнаказано да грабиш активи за милиарди. Какъв ли закон ще измислят след предстоящия грабеж на ББР?

Козяшките тролове продължават да хвърлят

прах в очите с глупости за "кремълската цаца" с надеждата, че електоратът е забравил кой е истинският автор на модела "Филчев" - другарят Иван Костов, техен главен идол. И продължават да се преструват, че Цацаров не играе по свирката на техния вожд Бойко Мутрев Банкянски, поставен от западните "партньори" за текущ сатрап на, както му викат, Отечеството.
Ка Путин's picture
Ка Путин
КаПутин

Ох, цацковото

Да не ласкаем Филчев. Главен прокурор, под влияние на изпълнителна власт е по-скоро правило, отколкото изключение дори в демократичния свят. А Филчев е луд за връзване. И в сравнение с Цацко, партийния секретар на ЮФ-то, Филчев е бледо чавдарче. При модела Цацко нещата са точно обратното. Цацата на Чайката на Путя нима не е фактор при решаване на избори (Костинброд) или при местене на милиарди (КТБ)? Или не може утре, ако му кажат, да вкара половината правителство в панделата, където вероятно им е мястото? Само щрихи… Назначеният от Запада (да, бе!) май козирува на назначения от Кремъл. Когато назначеният от Кремъл държи Темида за топките :-), това е положението.
Danail Rumenov's picture
Danail Rumenov
Danail R

Мустакатата престъпна група

Мустакатата престъпна група ни граби вече много години, сега продължава да го прави и ръководена от изгнание.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.