Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

87 български фирми чакат да започнат работа по проекта "Южен поток". Това каза пред Би Ти Ви икономическият министър Драгомир Стойнев. Той поясни, че България чака отговор от страна на ЕК, тъй като държавата е отговорила на абсолютно всички въпроси. "Руската страна смени своята фирма, тъй като тя бе в черния списък на Вашингтон, което щеше да създаде допълнителни затруднения на българската енергетика", обясни Стойнев.

Министърът каза още, че не възприема номинацията си за лидерското място в БСП като битка, а като съревнование между единомишленици. "БСП разполага със силни личости - Мая, Корнелия, Янаки - това са достойни фигури", каза Стойнев.

Министърът отрече икономическото ведомство да е теглило пари от Корпоративна търговска банка (КТБ) преди тя да бъде поставена под надзор.  „Пари оттам не са теглени, т.е. депозити не са прехвърляни в други банки. Имало е текущи операции, които всяко едно нормално предприятие извършва, но депозити не са теглени. Правителството и БНБ трябва да направят всичко възможно да гарантират влоговете не само на гражданите, но и на фирмите“, заяви Стойнев.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.