Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Апелативната комисия на ФИФА отхвърли жалбите на Луис Суарес и уругвайската футболна федерация за наложеното 4-месечно наказание на нападателя заради захапката в гърба на Джорджо Киелини по време на мача от световното с Италия (1:0).

Така тежката санкция важи, а по силата ѝ Суарес няма право на професионален футбол под каквато и да било форма за четири месеца, считано от 25 юни. Това означава никакви мачове, тренировки с клубове и дори посещения на стадиони в периода. Наложена му бе и глоба в размер на 100 000 швейцарски франка.

Твърди се, че уругваецът е на дни от трансфер в "Барселона", като вече е уточнил личните си условия с каталунците. Шефовете на клуба от "Камп ноу" пък имат принципна договорка с "Ливърпул". При останалото в пълната си сила наказание обаче цената на футболиста може да падне. 

Все пак Суарес, който дни след постъпката си се разкая и извини на Киелини, има още една възможност: да обжалва пред Спортния арбитражен съд (КАС) в Лозана.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.