Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Цената на билетите "на черно" за неделния финал на световното между Германия и Аржентина може да достигне 20 000 долара, пише CNN.

В деня на мача се очаква най-лошите места да се търгуват срещу минимум $5000, а най-добрите - четири пъти повече. В момента билети могат да се намерят примерно в eBay. Интересът обаче е огромен, поради което цената скача и още ще скача. 

Номиналната стойност на пропуските е между 440 и 990 долара, но те отдавна са продадени. А интересът надхвърля повече от десет пъти капицитета на стадион "Маракана" - 75 000 места! Сега някои от хората, които рано са се сдобили с билети, могат да забогатеят от платежоспособни аржентинци и германци.

Преди броени дни избухна страхотен сигнал с "черна борса" за билети на световното, а замесена е агенцията, която е официален партньор на ФИФА за пропуските. Тече разследване.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.