Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

На 4.09.2017 г. около 18 часа в къща в гр. Стрелча е открито 11-годишно момче, починало от прострелване в главата с ловна пушка, съобщават от прокуратурата.

Под ръководството на Районна прокуратура - Панагюрище, се извършват процесуално-следствени действия – извършен е оглед на местопроизшествие, разпитват се свидетели. Установяват се контактите на детето в деня на инцидента (4.09.2017 г.), допълват от държавното обвинение.

Назначена е съдебномедицинска експертиза. До момента е установено, че огнестрелната рана в главата на детето е от ловна пушка марка ИЖ, 12-и калибър, собственост на бащата на детето.

Разследването продължава.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.