Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Скандал разтресе съдебната система на Мексико, след като медии научиха, че Раул Сервантес има скъп модел на "Ферари". Колата струвала близо 220 000 долара.

Освен това не била регистрирана на обвинител № 1, а записана на адрес на изоставена къща.

Журналистите питат откъде са парите за луксозната кола, разказа днес Нова тв. И ако не е извършено престъпление, защо Сервантес не е регистрирал колата на собственото си име.

Раул Сервантес. Стопкадър от тв екран

Прокурорът обяви, че събрал парите, докато работел като адвокат, но не даде убедително обяснение защо колата се води на изоставената къща в провинцията.

Скандалът идва в момент, в който президентът на Мексико е под натиск да покаже реални резултати в борбата с корупцията.

Коментари

Цацата ни мой са сгъни в туй

Цацата ни мой са сгъни в туй Фирари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.