Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Благодаря на всички, които ме спират, поздравяват и задвидетелстват обичта си към мен и Муки. Щастлива съм, че вече съм част от глобалната мрежа Фейсбук и ще бъда по-често с Вас и също така ще Ви правя съпричастни с хубавите моменти в моя живот.
А след дни ще играя във Варна! Очаквам Ви!
Ваша: Стояна

Това написа преди два часа великата Стоянка Мутафова във фейсбук профила си.

Феновете на живата легенда на българската сцена го тълкуват като първия ѝ откровено авторски постинг в мрежата. И, разбира се, я засипват с поздравления.

Т. нар. Официална страница на Стоянка Мутафова всъщност съществува отдавна, но явно Госпожа Стихийно бедствие сега е проявила наистина личен и по-голям интерес към нея.

Навършилата през тази година 95 г. актьорска легенда през ноември 2016 г. влезе в болница с диагноза инфаркт. В момента продължава да играе и дори използва споменатия профил да кани хора на представленията си.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.