Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Наесен, когато няма вече работещи плажове, къмпинги, морски хотели и плажни дискотеки, Дяволкова и Далавери ще започнат да правят внезапни проверки по домовете, дали изпълнявате стриктно съпружеските си задължения или саботирате правителствената програма за борба с демографската криза, а Издислав Горанов ще следи, дали изпращате третия пласт от тоалетната си хартия в НАП.

Помнете ми думата - всички чудовищни престъпления срещу личностни права започват с наглед общественополезна хиперактивност на гротескни индивиди, докопали се до властови ресурс, в общества с безвъзвратно увредена ценностна система!"

Това написа варненският бизнесмен и лидер на мнения във фейсбук Нелко Начев по повод втората поред инспекция на Валери Симеонов в нощен клуб.

Повечето реакции в социалната мрежа не закъсняха, след като заместник министър-председателят продължава с хвърковата чета да "гаси" уредбите в Слънчев бряг - въпреки че произходът му и това, че е хотелиер може би дават основания да бъде обвиняван в конфликт на интереси.

Често коментиращите свързват хиперактивността на "патриота" с инспекциите на туристическата министърка Ангелкова по палатките и личната интервенция на премиера Борисов по повод такса "стол" в созополско заведение.

Художникът Христо Комарницки написа:

Christo Komarnitski 

"Г-н Симеонов,

От хотел „Берлин” се носи денонощно силна медийна чалга. Не мога да спя.

Ще арестувате ли DJ 6!6! ?"

А ето и постинга на Самуил Петканов от "НеНовините":

Samuil Petkanov

"През лятото поради политиката на отворени прозорци телевизорите на възрастните хора в квартала се надвикват един друг. Ето великолепен шанс Валери да нападне баби, че нещо се надскочи и му се опънаха батките в бар Спалня."

Letiashtata Kozzila Erato дори надмина всички с видео:

Политикът и бивш депутат Георги Кадиев нарече ставащото "истинска простотия":

Georgi Kadiev 

"Премиерът се занимава с ресторантски скандал за 80 лева и някакви празни столове.

Вицепремиерът "закопчава" DJ Станчо.

Министърът обикаля дегизирана къмпинзите и лично маха звезди на ресторанти. 

Депутатът изнудва за суджук, понякога за филе "Елена".

Истинска простотия."

Radoslav Stoyanov написа иронично: · 

Аз подкрепям действията на Валерката. Те имат потенциала да политизират едни иначе политически апатични или недобре ориентирани прослойки на обществото ни, като клиентелата на "Бедрум" и "Какао Бийч". Човек трябва да може да си извлече поука от тези събития за изборите, които прави в живота си, както и за последствията от тези избори. Надявам се "пострадалите" да медитират малко върху въпроса как този човек има тази власт и какво да направим, за да не се повтаря това.
Браво Валери! Ашколсун!

Теодор Михайлов - известен с политическите си колажи в мрежата, предупреди: "Един ден Валери ще дойде и у вас".

Теодор Михайлов

"Валери пак се е вихрил тази нощ. Един ден Валери ще дойде и у вас. Валери ще дойде и у нас.

Валери ще се дърви на по-слабите, докато по-слабите не осъзнаят, че силата е в тях, а не в чичак пазен от полиция и НСО, който иска да се направи на силен, биейки по по-слабите. Защото по-силните той ухажва. Защото по-силните могат да го приключат за миг. Пред тях той е плах и бледен.

Все пак Валери бие баби на границата. Баби... Валери. Бие. Баби. За него измет е комплимент. Затова няма да го нарека така. Пожелавам му само дълбоко забвение и повик за повръщане във всеки, който някога чуе името му.

Началото на края на Валери. В което всъщност има нещо хубаво. Дано е много скоро. Дано!"

Tatiana Christy написа: 

"Целонощният шум от плажните заведения-- особено в Слънчев бряг и Созопол-- е терор, убиващ рейтинга на тези курорти като цивилизовани дестинации, необитавани от примитивни маймуни. Има наредби срещу шума, закон за опазване на обществения наред, които би трябвало да активират заспалите служби –като се започне с полиция и се мине през актове и глоби, до прокуратура и съд и затваряне на съответното заведение при неспазане на закона. С други думи държавните институции трябва да се задействат сами, за да изкореняват тези и подобни безобразия.

И НЕ Е РАБОТА НА МИНИСТРИ и вицепремиери (чийто ресор дори не е МВР) да влизат в дискотеки и да се правят на Рабмо с диджеите, като им вземат лаптопите! Нито е работа на министърки на туризма да се навират в палатки на къмпингуващи да търсят нещо, което никой не разбра какво е всъщност, както и не е работа на премиера да се занимава с такса „празни столове.”

Така всичките тия льольовци доказват, че няма работеща държава и работещи институции. Това показва, че тези хора нямат никаква представа какво значи работеща държава. Тези така наречени политици са едни хора, събрани от кол и въже от гори и паланки, с отрицателен капацитет и възможност да създават работеща държава. Жалка, клета работа е това и голям срам за нас."

Борис Бончев, член на "Музикаутор", собственик на студио и звукоинженер, нарече случващото се "микромениджмънт - едно от най-вредните неща в управлението на една по-голяма икономическа единица":

Boris Bonchev преди 18 часа · 

"Преди два дни премиерът се занима лично със заведение, което надписало сметка с продукт/услуга, която я няма в менюто. Онзи ден министър инспектира къмпинг, а вчера вицепремиер арестува ди-джей.

Дори това да е ди-джей Станчо, все-пак става въпрос за вицепремиер...

Тезата за евтин ПР дори не ми се струва убедителна. Това на корпоративен език се нарича микро мениджмънт и е едно от най-вредните неща в управлението на една по-голяма икономическа единица - било фирма или държава. Поне така е написано във всички книги за управление, които съм чел.

Ако тези хора нямат капацитета да взимат информирани решения за това как да изпълняват задълженията си, нямат ли съветници? Всъщност и да се обградиш с правилните хора, които да си вършат работата, а не само да ти лижат задника, явно не е много лесна работа за нашите т.нар. избраници."

 

Коментари

"Лидерите на мнения" са, както винаги,

подбрани измежду формените идиоти в интернет. Престъплението тук е комбината от общинска власт, която издава разрешенията и осигурява протекциите над тия кръчми, полицията, общинска и "национална", която ги пази от оплаквания на гражданите и началниците - кметове, министри и премиер - които всъщност оперират тази схема. За схемата плащаме ние, гражданите, с разбитото ни здраве от години безсъние, причинено от тези нашмъркани, необразовани и невъзпитани изроди по снимките - на сцената и долу, в дупката. Влизането на полицията в някаква долнопробна дупка, която извършва нарушение на обществения ред, продава дрога, алкохол и евтино забавление на група прости неудачници, които нямат пари за гръцките плажове и мизерстват по българските е упражняване на легитимна власт. За съжаление, в тоя случай, избирателно упражняване, което има за цел само да качи акциите на един некомпетентен безделник пред неговите собствени избиратели.

Очаквам деня, в който

безкрайно евтината журналистика "копи/пейст от личния ми фийд във фейсбук" ще остане в миналото и всяка уважаваща себе си медия ще се срамува да прибягва до нея. Но тъй като не е дошъл този ден, бих попитала КлубЗ дали колажчето и мненията в тази статия представляват позиция на редакцията, опит за "дописка", анализ или нещо друго?
kate pate's picture
kate pate
colombo

Каква поредна жълтопаветна драма

След като умните и красивите вече обичат Цветан Василев нищо не може да ме учуди. Дори и това, че вече явно харесват Слънчев бряг и мутрите окупирали курорта
ognian  deyanov's picture
ognian deyanov
ognian.dey

Срам...

Срам за нас всички които търпим всичко което вършат тези , които ни управляват. Страшното е друго ,като чета мненията за написаното по — горе си мисля ,че тези които заразяват народа със СПУН (Синдром на Пълна Умствена Недостатъчност Недостатъчност) са все още добре платени и много активни.

Така е,

срам за вас, дето търпите всичко, което вършат тези, които ви управляват. И вашите, дето членуваха в клуб "кой не скача е червен" бяха прости, и вие не станахте по-сложни. Само хубави, умни и (не много) имотни.
Gotse Delchev's picture
Gotse Delchev
Gotse Delchev

При атаката на диджея юнак Валерко е без стоманена жилетка!

В 43 НС Валери Симеонов /ВС/ и Мартин Димитров осъществиха полезно сътрудничество. По-късно ВС обяви, че Борисов психически е неуравновесен и затова е непригоден за премиер. Всичко това е било за заблуда и за по-скъпа самопродажба на Герб. Борисов му предложи по-голяма копанка с просена каша и ВС веднага му се обясни във вечна любов. И веднага се закани да отмъсти на Домусчиеви за хайдутлука им в търговския флот. И по рицарски да брани чинията от Нинова! Борисов обаче повдигна едната си вежда с четвърт милиметър и ВС седна насред кабинета си като наакано бебе без памперс. Не знаел, че Домусчиеви са Гоцеви креатюри и от там Гоце и родни синове, и още много други, черпят жизнени сокове. Не спря обаче да ходи по студия, да оригиналничи, да се хвали с циганските си успехи, да показва посредственост и простотия досущ като Бай Хой. Доминиращата руска реч в Бургас вече не го дразни, напомня му на любовно ухажване на вълка към агнето. От страх да не загуби пълната копанка с просена каша, отказа да представи цялостна картина за закупените политически руски имоти по Черноморието. Доброволно се подложи на скопяване, защото това е един от задължителните канони на бойковизма, тъй като Лидерът по този начин си пазел лидерството. Същото това сториха преди него шефа на правната комисия в НС Кирилов, антикомуниста Антон Тодоров, съдията доносник Г. Марков и др. Но ВС прие скопяването като особена гордост и чест и затова го направи тържествено пред много публика и без обезболяващи. Скопяването обаче засилва оглупяването. Вместо да арестува вносителите на криминални горива, на цигари, съвещаващите се в гаражи и в бърлогата ЦУМ на бившия свинепас, трафикантите, Валерко като истински юнак арестува диджея Станчо, раздаващ музика и радост. Явно Валерко ще продължи да расте и неминуемо ще се превърне както мамата на Отечеството - г-жа Цачева - не само в изтривалка за мръсни чизми, но и в изтривалка за задни части. В по раншни коментари на колеги бе призован да излезе от правителствената шайка и от фалшивия патриотичен съюз с Иван Каракачанина и Сидеров, и да продължи да работи като обикновен депутат. Така ще се покае и ще върне донякъде човешкия си образ, макар и без жертваните тестиси. Няма да мине много време и ВС ще проклина деня, в който е подписал съглашението за завеждане на българското племе на паша в безводните гушерно-змиярски евразийски степи. За да не види презрението на българите и лукавата усмивчица на Доган и мърморенето му: "Валерко, по-голям глупак от теб не съм погалвал", му препоръчваме черна превръзка на очите, или самоослепяване. Не го съжалявайте! Предателите не заслужават съжаление!
Vesela Pasheva's picture
Vesela Pasheva
безпартийна

Опитвам се да си представя

Опитвам се да си представя Ангела Меркел, обикаляща заведения по германските курорти и закопчаваща DJ. Или Макрон по Ривиерата. Е, не ми се удава. Защо ли? Кога ли Валерката ще нахлуе и в къщи, защото кучето ми лае по непознати хора по стълбището?

Не ти се удава,

щото си умна и хубава селянка, дето не е излизала от България. Иди в Сен Тропе на плажа, надрусай се и почни да вдигаш шум посред нощ да видим какво ще стане.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.