Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

През следващите две седмици в електронния магазин на Националната агенция за приходите (НАП) на интернет сайта www.nap.bg ще бъдат обявени над 60 търга за леки автомобили, като най-евтиният от тях е начална цена от 200 лв., съобщи ведомството. Най-скъпият автомобил е БМВ-Х5 със стартова цена, от която ще започне наддаването за него 14 000 лева.

Интернет порталът на данъчните тръгна в края на м.г. Днас той не работеше, като от НАП не бяха открити за коментар.

От електронния портал на агенцията могат да купят не само леки коли, но и апартаменти, товарни возила, парцели, магазини, фитнес, помещения за СПА, атрактивни имоти в зимните и морските ни курорти на цени често по-ниски от пазарните. Това са вещи на длъжници на НАП или конфискувани от държавата активи. От началото на годината до сега в електронния магазин са публикувани общо 3450 обяви за продажба на активи.

Всеки, който проявява интерес да купи имот от НАП, трябва да знае, че за да се включи в наддаването трябва да преведе депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена. 

Списъкът с вещите, които НАП продава, се актуализира всеки ден. В момента най-голям е броят на обявите за продажба на недвижими имоти и на тези за леки и товарни автомобили. В електронния магазин на приходната агенция се продава дори медицинска техника, отпадъци от цветни и черни метали, самосвал, трактори, автобуси, кранове, багери и др.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.