Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Американският президент Доналд Тръмп разкритикува Китай заради това, че Пекин не прави нищо, за да повлияе върху Северна Корея и нейната ядрена програма.

"Много съм разочарован от Китай. Предишните ни глупави лидери им позволиха да печелят годишно по няколкостотин милиарда долара от двустранната търговия. Но те не правят нищо за нас със Северна Корея, само говорят. Няма да позволим това да продължава повече. Китай лесно можеше да реши този проблем".

Това написа Тръмп в Туитър. 

 


Наскоро Северна Корея проведе тест с междуконтинентална балиситчна ракета. По този повод лидерът Ким Джонг-ун заяви, че тестът е доказал, че САЩ могат да бъда поразени. Според Тръмп това е безрасъдно и опасно действие.

Китай също осъди теста за ракетите, но призова всички заинтересовани страни да упражняват сдържаност и да избягват засилване на напрежението.

Коментари

Китай действително може лесно да реши проблема.

Достатъчно е брадърушките да се оттеглят от Южна Корея и да оставят Китай и Русия да извършат обединението на Южна и Северна.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.