Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Ето какво изпрати бившият изпълнителен директор на НДК Мирослав Боршош във временната парламентарна комисия за проверка на управлението на Двореца, след като час преди самата сбирка реши да не се яви лично.

В документа обвиняемият вече Боршош отхвърля всички обвинения, отправени му към момента, не само тези от прокуратурата и заявява, че би нарушил закона, ако е бил изпълнил разпореждания на принципала на дружеството - министерството по европейското председателство. Приложени са и разменени писма между бившия изпълнителен директор на НДК и министър Лиляна Павлова.

 

Председателката на комисията Дияна Йорданова от ГЕРБ предложи становището на Боршош да бъде прикрепено към доклада на комисията, чийто предварителен вариант щял да е готов утре. Депутатката от ДПС Велислава Кръстева обаче предложи друго - писмото да не се взима под внимание, тъй като Боршош си позволява да не се явява и да обижда институцията парламент. Другата причина е, че Боршош е представил становище, но не е отговорил на въпроси.

В края на заседанието обаче се оказа, че всички депутати в комисията - от ГЕРБ, БСП, ДПС, "Обединените патриоти"  и "Воля"  - са категорично "за" писмото на Боршош и изнесените в него факти да не бъдат част от доклада, с който комисията трябва да излезе. От левицата дори поискаха в документа комисията изрично да изрази несъгласие с позицията на бившия директор на НДК, тъй като си е позволил да се усъмни в работата на комисията. 

 

Коментари

Г-н педесе процента.

Меценат или мецанат?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.