Поредното назначение на отиващото си вече управляващо мнозинство стана ясно след скандал между депутати от БСП и ГЕРБ пред камерите на Би Ти Ви. Депутатът от ГЕРБ Красимир Ципов съобщи, че преди дни външният министър Кристиян Вигенин е назначил за втори мандат като началник отдел политически отношения с ЕС в посолството в Берлин Албена Гетова. Особено интересен според Ципов е факта, че Гетова е съпруха на Тони Гетов, съдията, койтто осъди ефективно на първа инстанция Цветан Цветанов на 4 години затвор заради нерзрешено използване на СРС. Назначението влизало в сила от януари догодина. "Защо се прави това", попита Ципов. Според него подобни стамни назначения вървят във всички министерства.
 
 
Мъжът и като е съдия Албена Гетова какво да я направим? Да я изселим, да направим архипелага Гулак. Назначението и е преценка на кадрова политика, коректно е да се назначава с бъдеща дата, това е в правомощията на министър на МВнР.
Това отговори в ефир Филип Попов (БСП). Докато той говореше се появи и колегата му Таско Ерменков, който избута Ципов настрани и закри камерата с тялото си. "Тук се размахват едни пасквили, нещо като тефтерчето на Златанов...Тази заповед може да бъде отменена от следващото правителство", обясни Ерменков.