Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Китаристът на Motörhead Фил Кембъл подготвя своя дългоочакван самостоятелен албум. Той разкри в ново интервю, че две мега рокзвезди - Дий Снайдер (Twisted Sister) и Мат Соръм (The Cult и Guns'n Roses) ще са сред участниците в създаването на диска, пише zrock.bg.

По-рано вече стана известно, че Роб Халфорд от Judas Priest и Крис Фен от Slipknot са сред гостите в проекта.

„Дий Снайдер прави някои от вокалите. Бенджи Уеб от Skindred също записа неща. Наистина съм късметлия да мога да работя с тези хора. Мат Соръм ще участва в един трак. Ще се заеме с това другата седмица. Ще бъде нещо добро“, сподели Кембъл.

Китаристът на "най-шумната банда на света" допълва, че му предстои да напише още шест песни за албума.

Motörhead автоматично се разпадна след смъртта на Леми Килмистър на 28 декември 2015 г. И ако барабанистът Мики Дий жъне овации със "Скорпиънс", то още през 2016 г. стана ясно, че Фил е влязъл в студио за проекта, който ще се казва  Phil Campbell and the Bastard Sons.

Първите записи се появиха през ноември, м.г.

Кембъл бе неизменна част от Motörhead от далечната 1984 г., когато печели прослушване за участие в групата заедно с Майкъл Würzel Бърстон. В кратък период от време бандата свиреше с двама китаристи, после Фил остана сам.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.