Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Не сте сами, момчета. Не знам кой друг ви е в главите, но поведението ви очевидно не е на здравомислещи хора. Прочетох много думи за назначението на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров за 5 годишен мандат:

наглост, нахалство, подлост, простотия, гьонсуратлък...

Всъщност тази новина на практика ме информира, че този човек все още е главен секретар на МВР. Мислех, че отдавна си е подал оставката след като ръководеният от него хаос в министерството доведе до смъртта на офицера Емил Шарков в Лясковец. Един от най-добрите, казват колегите му.

Очаквах този човек или да е напуснал системата, или да се е почувствал леко неудобно и тихичко да изчаква края на управлението, за да се отдаде на други дейности, в които може би ще му провърви повече.

Очаквах го да се разкае за популистката акция, при която изпрати жандармерията по селата, за да пази хората от кражби. Намаляха ли кражбите? Всеки сам да си отговори.

Очаквах да се е запознал с поне един майстор на ковано желязо или фирма за щори, за да разбере от тях, че хората не са престанали да барикадират домовете си – решетки, високи огради, ролетни щори... Влизаш в нов дом и първо купуваш две неща - телевизор и решетки. Когато няма световно по футбол, само решетки.

Очаквах да е поговорил с някой от охранителния бизнес (не е като да няма такива роднини) и да е попитал колко са хората, които са се отказали от СОТ по домовете си, защото вече се чувстват достатъчно сигурни. Вие отказахте ли се?

Очаквах да открие поне единия подпалвач на колата на колегата Генка Шикерова...

Преодоляхме страха“, беше мотото на това правителство. Преодоляхте и срама.

Днес научавам, че този човек ще остане начело на МВР още 5 години. Бетониран така, че нито президентът, нито следващо правителство да могат да го помръднат.

Сега да чете внимателно: Светлозар Лазаров няма да остане начело на МВР.

Ще го свали следващо мнозинство в Народното събрание, което ще промени по подходящ начин Закона за МВР. Ако следващото мнозинство обаче влезе в съглашение със сегашното и се опитат да запазят подобни назначения, тогава ще го свалят хората на улицата.

Сега пак да чете внимателно: Рано е да сваляте загражденията около парламента.

П.П. Тогава защо го правят? Не са сами, нали вече се изяснихме.

Ключови думи

Коментари

Свилен Радев

Отличен коментар Бедров,право в десятката!

Валентин

Много точна статия е написал г-н Бедров. Явно има способността да чете и между редовете. Браво

Митко Тодоров

Г-н Бедров, не се вживявайте в ролята на говорител на народа. Ходили ли сте скоро в провинцията и не в дълбоката, а във Варна например. Хайде направете си труда и вижте какво е останало и продължава да се случва благодарение на управниците на ГЕРБ. Няма да е лошо и да се поинтересувате от мнението на редовите полицаи. На празните приказки и гръмки фрази сте голям майстор.

Тони

А какво е останало в цялата държава и какво се случва след преминаването на червените термити! Хайде не на нас тия! И ние имаме очи и ум в главите!

Jojo

Браво за статията! :)

Ziezi

Ако този секретар на МВР не беше политическо назначение, защо едно политическо мнозинство полага такова старание да го бетонира на поста? МВР се държа през този мандат повече като организирана престъпна група, която криеше лицата си, за да извършва безнаказано престъпления.

vidov

ТОЗИ МУНЧО ТРЯБВА ДА Е НА ПОСТА СИ ,ЗА ДА МОЖЕ ЛЕСНО ДА МУ СЛОЖАТ БЕЛЕЗНИЦИ.ТОЙ Е ОСТАВЕН ОТ ХИТРЕЦА ЗА ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА И ТАКА ЩЕ СТАНЕ. БЪДЕТЕ СИГУРНИ!

куку

Орешарски не ще оставка.Мин.съвет също.Миков също.Станишев също.Волен изобщо.Местан никак.Тези хора са като медузи Вкопчат ли се във властта няма оставки,колкото и да са некадърни.Как тогава този екземпляр да подаде оставка.НЕКАДЪРНОСТТА +НАХАЛСТВО Е КОМУНИСТИЧЕСКИ МИЛИЦИОНЕРСКИ ПАТЕНТ.

мдаа

"„Преодоляхме страха“, беше мотото на това правителство. Преодоляхте и срама..........."

Atlas

куче срама има ли?

Стоян

Тоя пумияр получи поста за награда, че прати своите псета да бият хората в една лятна нощ миналата година. За това тая гнида, наред с всичките униформени боклуци, ще увисне на въжето дори преди господарите си.

beagle

ИВАН БЕДРОВ МИГА КАТО ПЛЪХ В БРАШНО И ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО !!!

Коментатор

Много очаквания, Бедров, много. А очакваше ли от твоите да им текне на акъла, че трябва да ходят на работа, защото харчат нашите пари, а не да се правят на ощипани моми и да бойкотират заседание след заседание? Такива очаквания имаше ли? Щото то едно е да викаш, че работиш за държавата, а в същото време да ти е през оная работа за нея?

Комунисти,ченгета и руски мекерета това тези, които ни управляват но лошото е ,че много от българския народ им ръкопляска както се вижда от някои коментарии.Тази червена болест е като сифилис и се предава по наслество.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.