Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Новата власт ще трябва да работи със Светлозар Лазаров като главен секретар на МВР в следващите 5 години. Днес той бе преназначен отново - вече според правилата на влезлия в сила нов Закон за МВР, който отне от президента възможността да назначава  висшата професионална длъжност в министерството и я даде на МС.

Така 5-годишният мандат на Лазаров дори няма да тече от назначаването му на поста през 2013 г., а от днес.

От ГЕРБ от месец протестират срещу промените в ЗМВР, който беше обнародван в последните дни на отиващото си правителство. Президентът Росен Плевнелиев също наложи вето върху закона, но той бе прегласуван.

Ключови думи

Коментари

хаха

хаха..ама че смешно заглавие. този ще остане на поста си не повече от 1-2 дни от момента на идването на ГЕРБ на власт.

SeoKungFu

МИЛИЦУЙНЕРИНИ ! ! !

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.