Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Никой в кралското семейство не иска да е крал или кралица."

Това заявява принц Хари в обширно интревю за сп. "Нюзуик". И добавя: "Ние ще изпълним обаче нашите задължения в точното време".

Според принца кралското семейство работи, за да "са по-добре хората".

Принцът говори и за участието си в траурната процесия на погребението на майка си, принцеса Даяна, когато е на 12 години, като отбелязва, че "никое дете не трябва да бъде карано да върши нещо подобно".

Наскоро Хари призна, че е прибягнал до психотерапевт, за да се справи с мъката от смъртта на майка си. 

"Майка ми беше току-що починала, а аз трябваше да вървя до нейния ковчег, заобиколен от хиляди хора, които ме гледаха и още толкова, които правеха същото по телевизията", спомня си той сега. "Смятам, че никое дете не бива да бъде подлагано на това, при никакви обстоятелства. Не мисля, че това би могло да се случи днес."

Принцът говори за своята роля и тази на брат си в "модернизирането на монархията". Хари благодари на баба си, кралицата, която ги оставя да правят нещата по техния начин.

Към модернизирането на монархията трябва да се подхожда балансирано, обяснява принцът, според когото не бива да се унищожи магията. "Британското общество, а и целият свят, се нуждаят от подобни институции", смята той.

Хари благодари на майка си, че му е показала обикновения живот, той твърди, че "хората ще се изненадат колко обикновен живот" водят те с Уилям.

"Понякога сам пазарувам. Понякога...Притеснявам се, че някой ще ме заснеме с телефона си. Но съм решен да водя относително нормален живот и ако съм късметлия да имам деца, те също ще имат нормален живот", казва още Хари.

Накрая се зарича: "Дори и да бях крал, щях сам да си пазарувам".

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.