Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Военноокръжна прокуратура София отказа да образува наказателно производство по твърденията за инцидент с автомобила на НСО, обслужващ председателя на ВКС Лозан Панов, съобщават от държавното обвинение на сайта си.

Във връзка с публикации, че болтове на колата били развити, прокуратурата се е самосезирала и извършила проверка - снети обяснения, изискана е документация и са изготвени експертни справки.

Ето какво е заключил наблюдаващият прокурор:

„ не са налице достатъчно данни по смисъла на чл.211 от НПК, от които да се направи основателно предположение, че е извършено престъпление от серж. Я.Б.С.;

- длъжностните лица от НСО – дежурен диспечер, дежурен по КТП са изпълнили служебните си задължение по обслужване на автомобил ……. peг. № ………, собственост на НСО, и

- няма данни за умишлено повреждане на лекия автомобил от трети лица (изложено в т.13).“

С постановление от днес Военноокръжната прокуратура отказва да образува досъдебно производство.

За колата на Лозан Панов се заговори в началото на юни, след като той и шофьорът му констатирали разхлабени и липсващи винтове на задна лява гума на служебния мерцедес по време на посещение в РС-Берковица.

Самият панов призна, че е викан, за да даде сведения миналия понеделник понеделник.

Коментари

Панов

Този Лозан Панов много нагъл и много лъже! Сега си развил болтовете на гумата сам, а преди няколко години се блъсна сам на пешеходна пътека! Усещам, че нещата вървят към самоубийство...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.