Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият главен секретар на МВР по времето на кабинета "Орешарски" - Светлозар Лазаров е новият национален координатор на партия "Атака". Новината се разбра от съобщение на лидера на "Атака" Волен Сидеров във фейсбук. Водачът на управляващата парламентарна група на "Обединените патриоти" публикува снимка с Лазаров от Русия вчера.

Сидеров и Лазаров участват в международния форум „Какво ни обединява“, който се провежда в Москва. "На него присъстват представители на бизнеса, икономиката, политиката и граждански организации", става ясно от публикация в партийния официоз на националистите. 

 

 

За самия форум се знае, че е под егидата на управляващата партия на Владимир Путин - "Единна Русия". Не е ясно в качеството си на какви българските политици участват в сбирката, посветена на "бъдещето на Русия", както пише в руските медии. Според публикация във в. "Коммерсиант" участниците във форума са излезли с резолюция "в подкрепа на политиката на президента Владимир Путин за консолидация на обществото". Форумът се организира от "Център за междурегионални програми и проекти", дискусиите са били по 4 теми, сред които текущи проблеми на гражданското общество, принципите на социално-икономическото развитие на Русия и ролята на обществото в националната сигурност на страната. 

Коментари

Как приобрести телефон из Китая В Спб или в России?

Привет! Срочно! Требуется купить товары из Китая в Новосибирске или в России с платной доставкой транспортой компанией? Помогите пожалуйста не получается самому найти интернет магазин... Не знаю как выбрать магазин что бы не швыранули выручайте!
 's picture

смехурко

Къде другаде?

Къде другаде да се пласира този "Титан на мисълта"? Че то интелектът му е изписан на суратя!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.