Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Опашка далеч извън сградата се изви в центъра на София. Пред книжарница. Причината - представянето на първия роман на 24-годишния влогър Станислав Койчев, или просто Стан, който е един от новите тийнейджърски идоли, предаде Нова тв.

Видеоканалът на Стан има над 140 000 последователи. В него младежът разказва в клипове за нещата от живота и проблемите във всекидневието, което явно се харесва на подрастващите.

Станислав Койчев.

Това не е първият влогърски опит в писането - преди години първата книга "Нещата, на които не ни учат в училище" на влогъра Емил Конрад също направи фурор сред тийнейджърите.

Романът "Невидим" разказва историята на 16-годишно момче. Самият Стан казва пред Нова тв, че успехът си има цена - спи малко и мисли идеи за видеата си. Един от основните проблеми, за които разказва в книгата, е тормозът в училище. Авторът признава, че той самият не е бил обект на насилие, но смята, че това е сред най-наболелите проблеми на децата.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.