Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Правителството е предложило старши комисар Младен Маринов за поста главен секретар на МВР, съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет.

За да бъде потвърдено назначението, държавният глава Румен Радев трябва да издаде указ.

Маринов е директор на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР-София) от 2014 г.

Завършил е Академията на МВР и право в УНСС. В системата на МВР постъпва през 1991 г. и е преминал през всички длъжности в СДВР – от полицай до директор на Столичната дирекция.

Предшественикът на Маринов - Георги Костов - бе първият главен секретар на МВР, уволнен от служебно правителство. Служебният премиер Герджиков поиска оставката му, защото нямал политическо доверие.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.