Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Да е честит Денят на победата и Денят на Европа! Отдаваме почит на онези милиони мъже и жени от цял свят, които са дали живота си, за да бъдем свободни."

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по случай 9 май.

"Поклон пред  Червената армия и българските антифашисти за саможертвата им. Без победата над хитлерофашизма нямаше днес да празнуваме Деня на Европа. И нека, както двата празника са свързани, така и народът ни да бъде обединен в признателност към героите си, стремеж към мир и просперитет на европейските граждани в обединена Европа!", каза още Нинова.

Тя взе участие в церемонията по полагане на цветя и венци на Паметника на Незнайния воин по случай Деня на победата. Лидерът на БСП присъства и на церемонията по издигане на знамето на ЕС пред президентската институция по случай Деня на Европа.

По същото време двама бивши председатели на БСП - Георги Първанов и Михаил Миков, бяха пред Паметника на Съветската армия.

Георги Първанов. Снимка Веселин Боришев

 

Михаил Миков. Снимка Веселин Боришев

 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.