Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Българската художествена гимнастика се върна към най-златните си години на Световната купа в София. Родните грации спечелиха общо 10 медала, от които 5 златни, 3 сребърни и 2 бронзови. Толкова отличия донесоха ансамбълът, Невяна Владинова и Катрин Тасева.

Кралица на турнира безспорно е Владинова, която вчера грабна титлата в многобоя на индивидуалната надпревара. Днес Неви прибави три златни медала на обръч, топка и лента, както и сребро на бухалки. 

Не е за пренебрегване и короната за "Най-красива", която Владинова получи от акредитираните спортни журналисти след допитване между тях.

Катрин Тасева пък допълни актива си от вчера в многобоя (сребро) с бронз на лента.

"Златният" от вчера ансамбъл прибави днес два сребърни медала - с 5 обръча и 3 топки и 2 ленти.

Днес имаше повече хора в залата. Зрителите бурно аплодираха българките, а при появата на треньорката Ина Ананиева и момичета от бившия ансамбъл настана истинска суматоха. Цветелина Найденова и Ренета Камберова дълго даваха автографи, не отказваха селфита и снимки.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.