Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Няма ненаказано добро. Аз в случая съм най-малко виновният, който най-много е потърпевш.“

С тези думи бизнесменът и доскорошен член на Изпълнителното бюро на БСП Георги Гергов започна пред бТВ разказа си за прословутата среща в неговия офис, на която той е бил домакин на главния прокурор Сотир Цацаров и шефа на „Овергаз“ Сашо Дончев.

Всичко е възможно, но заради едно кафе да стане ЦУМ гейт е необяснимо за мен“, каза Гергов.

Според него това се случва „един месец и повече след тази среща“.

„Някой търси дивиденти и някой трябва да плати сметката.“

Георги Гергов обясни желанието си да говори, защото другите двама участници вече изказали своите версии. Той очаквал „Сашо Дончев да бъде коректен, но изказванията му си противоречат“.

Георги Гергов на няколко пъти подаде на водещия Антон Хекимян телефона си, за да показва СМС-и – от сина си и от Сашо Дончев. Синът му го призовал да каже истината, а със Сашо Дончев обсъждали статия за Панаира и идеята държавата да построи там опера.

Те ми съсипват бизнеса, те се качват по главата ми“, сподели Гергов.

Бизнесменът разказа, че Сашо Дончев дошъл при него и попитал дали е възможно отново да се види с главния прокурор Сотир Цацаров. Тогава Гергов звъннал, но Цацаров бил зает този ден.

„Не може ли утре? И утре не може. Добре де, в обедната почивка тогава? На другия ден в 12 часа дойде.“

Сашо Дончев донесъл три листа, които показал на Сотир Цацаров. Главният прокурор ги погледнал и коментирал, че не може да се намеси, но ги взел със себе си.

Човешки разговор, 15-20 минути, за семействата, за бизнеса. Много човешки, много нормален“, каза още Гергов.

На въпроса любезен домакин или посредник се чувства, Гергов избра първото - любезен домакин.

„Такива успели, богати хора като мен обществото не е дорасло да ни приема.“

В кабинета на Гергов се били срещали много хора, но този път бил подведен в желанието си да помогне.

„Много съжалявам. Време е вече да порасна... Защо Сашо Дончев – както каза Илия Павлов - не си скъса опашката на гущера? Защо е същият.

Георги Гергов спомена също, че Корнелния Нинова е „правила маса срещи при мен тайни“. Преди това обясни какъв точно е главният прокурор Сотир Цацаров:

„Сотир Цацаров е серт човек и вие знаете как го хареса него Бойко Борисов. Бързата процедура и бързите присъди.“

Ключови думи

Коментари

:)

Много неща каза Гергов, но човек трябва да е готов да ги чуе. Интересът на Нинова и Овчаров да притиснат Цацаров за приватизацията и на пловдивския панаир, и на Булгартабак. Готовността на Гергов икономическите досиета да започнат да се отварят. Кадровата политика на Нинова, която "реже дебели клони от дървото на партията" - Миков, Стоилов и т.н. И как "окастреното дърво" храни "Лакомниците" и нови филизи /десни/. Да, и "завладяната държава", мафията и абсурдните внушения по този повод - пропагандната битка, която Моника, коалицията на дира и арго, ще загубят.

Хм

Още една подхвърлена тема от Гергов - Иван Тодоров и Лозан Панов. Хм, Иван Тодоров бил адвокат на КТБ !!! и издател на Сиела... Една ретроспекция на СМС-гейт - "SMS гейт с Лозан Панов" - http://www.standartnews.com/balgariya-pravosudie/sms_geyt_s_lozan_panov-319002.html

.

природно тъп

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.