Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Рокерите от руския клуб „Нощни вълци“, които участват в мотопробега „Пътят на победата – за Берлин“, не успяха да преминат границата с Полша, съобщи лидерът на „вълците“ Александър Залдостанов – Хирурга. Пред руските медии той се оплака, че стои на полската граница и не е допускан в страната.

По същото време в София група рокери, които са привърженици на „Нощните вълци“, се канят да се отправят в отделен лъч към Берлин. Сборът им е в 10:30 часа пред Паметника на Съветската армия.

По същото време обаче група граждани организира протест срещу с тях под надслов „Хайка за вълци“. Преди дни и фенклубът на „Левски“ призова властите да не допускат шествието на „вълците“.

Мотопробегът е организиран от правителството на Руската федерация като част от събитията за отбелязване на годишнината от края на Втората световна война на 9 май 1945 година.

При предишния пробег на „Нощни вълци“ в България също имаше протести. Тогава облечени в камуфлажни дрехи техни привърженици пребиха протестиращите срещу „рокерите на Путин“ в Бургас.

И докато в България се случват тези неща, правителството на Полша изобщо не допусна „вълците“ на своя територия. Тази сутрин са били пропуснати само рокери, които притежават паспорти от страни от Европейския съюз.

Главният лъч на мотопробега е от Москва през Полша, Беларус, Словакия и Чехия до Берлин. Хирурга съобщи, че пробегът продължава дори и без него и другите руски рокери. „Нощните вълци“ ще разчитат на свои привърженици от европейските държави, които да „развеят знамето на победата в Берлин“.

Коментари

Хайка за вълци...

Татуирани наркоманчета, фашисти и пияници с интелект на хамстери, чиито основни успехи са потрошаването на седалките на нечий стадион. Но за общността тук естествено са герои, защото се борят с "комунистическата заплаха"... Усилената дебилизация дава резултати.

Ало руската подлога!

Силно се съмнявам, че ще успееш да обясниш каква е връзката между 1 Май и сегашна Русия?
 's picture

d-r Petroff

Лабаво нема! както казваше др. Т.Живков

Братята поляци не си играят на демокрация. Там демокрацията е реалност, въпреки Качински. Повръща ли им се на руснаците.Пискат ли русофилите,бълват ли лъжи троловете им, значи сме на прав път.
 's picture

Petyo9

Питам се:

дали има поне един от рокерите наричащи се "Нощните вълци", който да кара Иж, Ковровец, Днепр, Урал, Вятка, Тула или Верховина?
 's picture

смехурко

Това е нация!

Това е истинска нация! Ние сме конгломерат от мултиетнически овце!

Вие - сигурно,...

...но ние не сме!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.