Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият министър-председател, бивш лидер на СДС и основател на ДСБ Иван Костов предупреди, че най-големите рискове пред България остават и сред тях е рискът от разрастване на влиянието на Русия. Пред Дарик радио Костов припомни, че по време на предизборната кампания БСП се обяви в пряка защита на руските интереси.

"За съжаление този риск се случва, дори никой нищо друго да не прави, т.е. ако няма противодействие", каза Костов.

Бившият премиер даде пример с други държави, които организирано се защитават от пропагандната война на Русия. България обаче не е сред тях.

Иван Костов определи като руска пропаганда и спекулациите за „Велика Албания“ и евентуалната заплаха от превръщането на Македония в двуезична държава.

"Велика Албания е мит. Не може да се прекрояват така граници. Това са спекули, това е руската пропаганда. Тя прониква през някои български анализатори, които остават верни на Кремъл", каза още той.

Според Иван Костов, територията на Македония се превърна в поле, в което се сблъскват две тенденции.

"Едната – на НАТО, е да се демократизират страните по образец на либералната демокрация, така както се счита, че ще бъдат готови да влязат в ЕС. А другата е да бъдат държани като пример за крайно неуспешната европейкска политика първо на разширение, а после – на интеграция, което Русия твърди".

Костов оцени позитивно първите 100 дни от управлението на американския президент Доналд Тръмп.

 

 

Ключови думи

Коментари

 's picture

Petyo9

Хайде, бе

тролове нещастни! Още ли не те си получили флашките??? Пооо Кооостооов ... огъъън биййй!!!!!
 's picture

d-r Petroff

Колега,сега парите вървят към Франция и Германия.

Тук изборите минаха и няма защо да се дават пари.Иначе любимата тема за упражнения"Костов е виновен за всичко" е постоянна. Най-много се страхуваха от Костов.И комунягите и русначетата и библиотекарите...
ognian  deyanov's picture
ognian deyanov
ognian.dey

Трудно се оспорва истината.

Трудно се оспорва истината.Затова троловете са в застой.Виновника за всички „беди” на България отново даде урок по актуалните световни и български проблеми.Показа , че може да се изказва мнение и становище без злоба и обиди, а с знания и ум .

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.